OVER ONS

SelfStorageBuilders heeft sinds 1999 een groot aantal Self-Storage projecten naar tevredenheid uitgevoerd in Nederland maar ook in Duitsland, België en Italië. Nederland is onze thuismarkt en vanzelfsprekend bent u altijd van harte welkom om een project in de praktijk te bezichtigen. Wij leveren zowel turn-key projecten als ook alleen de inrichting. De wensen, behoeftes en budgetten van onze opdrachtgevers staan hierbij centraal.

Wat verstaan wij onder "turn-key" projecten?

Wij kunnen u alle zorgen omtrent de inrichting uit handen nemen. We bespreken met u wat u voor ogen hebt en werken dit in overleg uit. Door onze ervaring en inzicht in een legio van Self-Storage locaties weten we welke mix van boxafmetingen voor uw locatie de juiste is, zodat u vervolgens het beste rendement van uw investering behaald. Wij begeleiden uw project volledig. Dit betekent dat op het moment dat wij de locatie aan u opleveren deze geheel klaar voor gebruik is. Maar ook als u een deelproject gaat uitvoeren of gefaseerd een locatie wilt inrichten of zelfs een reeds bestaande locatie wilt uitbreiden, of alleen advies hierover, bent u bij ons aan het juiste adres.

Maximale benutting van de ruimte

Doordat wij ook onze eigen montagemedewerkers in dienst hebben, hebben wij in de uitvoering zeer korte lijnen. Onze monteurs zijn hardwerkende mensen die welliswaar in Nederland woonachtig zijn maar overal ter wereld inzetbaar. Ook in het uitvoeringstraject bestaan nog mogelijkheden tot wijzigingen. Onze opdrachtgevers roemen ons om onze flexibiliteit.

Materialen

Het materiaal van selfstorage boxen is van hoogwaardig staal. Het bestaat uit een legering in combinatie met een coating, waardoor het behoorlijk flexibel is en sterk krasbestendig. Want juist in het dagelijks gebruik van onze inweet u hoe goed u er aan heeft gedaan om met SelfStorageBuilders uw Self-Storage locatie in te richten.

 Kenmerken

  • Stevige, niet-structurele deurframes en bovenpanelen
  • Gegolfde buiten- en binnenwanden met anti inbraak locking
  • Gegolfde en krachtige draai- en roldeuren
  • Gegolfde en of vlakke afscheidingen in de gang, eventueel voorzien van beschermende aluminium "kickplate" en hoekbeschermers.

Standaard is er een keuze uit 10 kleuren. Bij grotere aantallen zijn alle kleuren leverbaar.

U als Self-Storage ondernemer weet als geen ander welke factoren van belang zijn om uw Self-Storage locatie tot een succes te maken. SelfStorageBuilders kan u hierbij in ieder geval helpen voor wat betreft de inrichting en maximale benutting van uw vierkante meters.